Advertenties / Samenwerking

Wil jij adverteren op deze website of een samenwerking aangaan?

Formulier

Advertenties / Sponsors

Met jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers en zo’n 75.000 bekeken pagina’s zijn wij als AquariumMeesters een van de snelst groeiende websites op aquarium gebied.

Hiermee heeft de website een zeer groot bereik binnen de Nederlandse aquarium liefhebbers en biedt u daarmee een uniek platform om uw aquarium doelgroep te bereiken.

Ambities

AquariumMeesters wil doorgroeien naar de website die de meeste en betrouwbaarste informatie biedt voor aquarium liefhebbers. De site wordt continu geupdate.

Waarom advertenties / banners

De websites trekt nu al zo veel bezoekers dat er gebruik wordt gemaakt van een flinke server. Daarnaast is de site gebouwd op software die continu van updates wordt voorzien. Om dit allemaal te kunnen betalen maken we gebruik van adverteerders en sponsoren.

Het in de lucht houden van deze website brengt flink wat kosten met zich mee. Hieronder vindt je een globaal overzicht van deze kosten.

  • Huur van de Cloud server:  € 750,- per jaar (Dit is nodig om de website online te houden en dat alles zeer snel laad)
  • Domeinnamen: € 50,- per jaar
  • Software en templates: +/-  € 300,- per jaar
  • Aanvullende modules: +/- € 250,- per jaar

In totaal komen de kosten voor de site met alleen deze onderdelen tegen de € 1500,- per jaar.

Adverteerders

Wil jij meer naamsbekendheid maken? Adverteren met banners kan op onze website al vanaf €15,- per maand*. Wil jij een actuele brochure met advertentie mogelijkheden? Vul hier rechts van het contact formulier in.

*Banners lopen minimaal 3 maanden

Sponsors

Heb je interesse om sponsor te worden van AquariumMeesters? Dit kan bijvoorbeeld door ons te voorzien van nieuwe producten zodat wij deze kunnen testen voor de website. Na het testen zullen wij hier een mooi artikel over schrijven met onze eerlijke mening. Dit is van groot belang voor onze geloofwaardigheid en de lezer de beste informatie mogelijk te geven. Stuur een bericht naar Daan Driessen.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Interesse in

7 + 14 =

Categorieën

Aquarium vissen

Welke vissen passen het beste in jou aquarium?

Zoek het uit

Aquarium planten

Welke planten passen het beste in jou aquarium in combinatie met de vissen

Leer het nu

Algen bestrijding

Last van algen? Leer nu hoe je dit het beste kan aanpakken.

Lees meer